Lady Gaga’s bloed op jouw huid

Een snufje manderijn of madeliefjes, nee Lady Gaga stopt een drupje van haar eigen bloed in haar eerste parfum. Gaga’s verklaring: ”It was taken out of my own blood sample so it’s a sense of having me on your skin”.

Om het geurtje nog spannender te maken wordt het vloeistof zwart die van kleur verandert wanneer deze in contact komt met het lichaam. Dit is dan ook gelijk de eerste parfum met dit effect. Naast de zwarte substantie is de structuur van de geur ook heel uniek. Normaal gesproken hebben parfums een zogenoemde ‘piramidestructuur’ , met top-, midden- en basisnoten. Lady gaga doet dit, zoals gewoonlijk, helemaal anders. Voor haar eerste geur gingen ze aan de slag met een bijzondere ‘push/pull- technologie’, waarbij de ingredienten een speciale interactie met elkaar hebben, zodat elke noot tegelijkertijd naar boven komt.

Ook niet geheel onbelangrijk; de nieuwe geur gaat niet ‘Monster’ heten zoals eerder is beweerd, maar ‘Fame’.”Ik wilde het gevoel van de moleculaire structuur van bloed en zaad creëren”, vertelde de zangeres eerder aan de Dailymail. “Maar daar ruikt mijn parfum niet naar. Het ruikt naar een dure hoer”. Juist ja… En daar moeten noten van honing, saffraan, abrikozen, orchidee en jasmijn voor zorgen. En dat klink best lekker!

Kan jij ook niet wachten? ‘Fame’ ligt vanaf augustus in de winkels, dus nog heel eventjes geduld.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*