Bill Gaytten’s ‘beautiful goodbye’ bij Dior

Na John Galliano is Raf Simons al een tijdje dé nieuwe man achter Dior. Tussen deze twee topdesigners stond er, redelijk onzichtbaar, een andere man aan het roer van het Franse modehuis: Bill Gaytten. Helaas is zijn laatste collectie voor Dior een feit, maar desalniettemin is de Resort 2013 collectie van Bill Gaytten voor Christiaan Dior beeldschoon. Het sillouet was, natuurlijk, deels geinspireerd op ‘the New Look’ met daarbij als variatie peplum en hier en daar rechte lijnen. Wij zouden zo elk item uit de collectie aan onze garderobe willen toevoegen.

Hierbij een kleine eerbetoon aan deze grote man!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*