Geen Yves Saint Laurent meer..?!

De nieuwe naam achter Yves Saint Laurent is Hedi Slimane. Hij staat nog maar net achter het roer van dit modehuis en wil het nu al over een hele andere boeg gooien. Éen van zijn plannen is de naam van Yves Saint Laurent veranderen…

Volgens hem is het beter als het modehuis verder gaat onder de naam Saint Laurent, dus zonder de Yves. De reden die Hedi hiervoor geeft is dat hij vindt dat de geschiedenis losgelaten moet worden. Een beetje raar vinden wij, omdat dit er juist mede voor gezorgd heeft dat het merk zo groot is. Wij denken dat Pierre Berge, de levenspartner van Yves Saint Laurent, hier niet zo blij mee zou zijn.

Het gerucht gaat echter dat Hedi dit daadwerkelijk heeft voorgesteld aan CEO Bernard Arnault en dat deze man het zelfs in overweging neemt. Toch hopen wij dat het gewoon Yves Saint Laurent blijft!

Wat vindt jij?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*