€527.800 opgehaald voor Orange Babies

Zoals elk jaar werd afgelopen zaterdag weer het Orange Babies Gala gehouden. Iedereen mag in de handen klappen want er is maar liefst 527.800 euro opgehaald voor de projecten van Orange Babies; de organistatie die zich al tien jaar sterk maakt voor zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika.

Tijdens de jaarlijks terugkerende veiling kon er onder andere geboden worden op mode accessoires die door 27 Nederlandse ontwerpers waren gecreëerd met stoffen van Vlisco. Daarnaast kon er op een ontmoeting met Gers Pardoel, een reis naar Bali en een VIP visit aan de MTV Europe Awards in Frankfurt geboden worden.

Elk jaar heeft de avond een thema, zo was het dit jaar: Chic ’n Soul! Er werd daarom een ode gegeven aan dames als Beyoncé en Chaka Khan. Orange Babies ambassadrises Fiona Hering, Caroline Tensen en Natasja Froger kwamen natuurlijk in stijl naar het evenement. Hopelijk zullen ze volgend jaar minstens net zo veel geld ophalen!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*