Daisy Lowe en Iggy Pop voor Eleven Paris

Het Franse modelabel Eleven Paris zorgt voor heel wat rock ’n roll en slaagt er elke keer weer in om de juiste personen voor hun campagne te strikken.

Zo is Daisy Lowe, It-girl en dochter van Pearl Lowe & Gavin Rossendale, samen met punk rocker Iggy Pop het nieuwe gezicht voor de nieuwe herfst 2012 campagne. Onder andere Talli Lenox, Lizzy Jagger en Zoë Kravits gingen de twee al voor. Het modelabel heeft als doel tegendraads, origineel en modieus te zijn en wil met behulp van Daisy en Iggy het rock imago vergroten.

Eleven Paris werd in 2003 opgericht door het duo Oriel Bensimon en Dan Cohen en is inmiddels verkrijbaar in meer dan 15 landen. Zo vind je Eleven Paris onder andere bij Asos, Zalando en Urban Outfitters.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*