Dolce & Gabanna zonder modellen in fashionshow

Dolce & Gabbana komt dankzij haar belastingfraude de laatste tijd niet zo heel positief in het nieuws. Het Italiaanse modehuis dacht toen vast om even de aandacht te verzetten door op een bijzondere manier haar nieuwste mannencollectie te tonen.

In plaats van geld uit te geven aan kostbare modellen, hebben Domenico en Stefano ‘hun modellen’ zo van de straten op Sicilië geplukt. Tussen de ‘echte’ mannen zaten ook een aantal jongetjes op de catwalk die niet echt geloofwaardig overkwamen met een koffertje in hun hand

Hieronder een aantal foto’s van de catwalkshow. Wat vinden jullie van dit statement?

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*