Tamara Mellon krijgt eigen label

Tamara Mellon is een jaar na het verkopen van haar aandeel in en het verlaten van Jimmy Choo weer aan het ontwerpen geslagen. Tamara Mellon stichtte in de jaren negentig samen met de Maleisische schoenenmaker Jimmy Choo een gigantisch succesvol label op. Heel bekend Hollywood en de rest van de gefortuneerde wereld liepen letterlijk en figuurlijk weg met de fabuleuze stappers. Mellon liep goed binnen als Chief Creative Officer van het schoenlabel, maar vorig jaar liet de Britse weten dat het tijd werd voor een solocarrière. Het was dus even wachten geblazen op haar eigen label, maar jawel, volgens betrouwbare bronnen zijn de plannen voor haar eerste collectie nu in een ver gevorderd stadium.

Het label zal ‘ Tamara Mellon’ gaan heten overigens volgend jaar gelanceerd worden. Volgens de bronnen bestaat de eerste collectie uit een aantal paar elegante- we hadden niet anders verwacht – stilleto’s. ‘Ze heeft het concept al compleet uitgewerkt en het idee is dat ze op zichzelf staande (dus niet in winkelcentra) winkels zal gaan openen,’ aldus de bron. Wij zijn erg benieuwd naar de allereerste collectie. We houden je op de hoogte.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*