Word jij het nieuwe model voor Bas Kosters?!

Is het altijd al jouw droom geweest om model te worden? Grijp dan nu je kans! Enfant terrible Bas Kosters gaat samen met Vodafone op zoek naar een model voor zijn runway show tijdens de Amsterdam Fashion Week op vrijdag 13 juli.

Wat moet je doen? Check de Facebook pagina van Vodafone, stuur je motivatie en upload je best model shot. En heren, dit is ook voor jullie bedoelt.

De rode draad in het werk van Bas Kosters is de viering van individualiteit en het afzetten tegen de conventies die gelden in de modewereld. Door middel van deze wedstrijd wil Bas via social media mensen de kans geven hun persoonlijkheid uit te spreken, en hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan zijn show. “Ik ben niet per se op zoek naar een standaard model, het gaat mij ook om het karakter en of iemand bij mijn merk past”, aldus Bas Kosters.

Klein minpuntje: je moet al klant zijn bij de sponsor Vodafone en wel 18 jaar zijn of ouder.De inschrijving sluit op maandag 2 juli, waarna Bas een selectie maakt van de meest uitgesproken inzendingen voor een casting op zijn studio (woensdag 4 & donderdag 5 juli). Vrijdag 6 juli wordt bekend gemaakt wie uiteindelijk op vrijdag 13 juli zal schitteren op de catwalk.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*