Amsterdam Fashion Week Downtown

11 juli aanstaande gaat alweer de 17e editie van de Amsterdam Fashion Week van start. Iedere fashionata wil er bij zijn, maar het bijwonen van de shows is helaas te exclusief voor iedereen. De organisatie van de Amsterdam Fashion Week biedt vanaf 6 juli echter een publiekstoegangelijk programma: AFW Downtown.

9 dagen lang biedt het Downtown programma je mode-gerelateerde activiteiten in verschillende winkels, galeries, hotels, clubs en openbare ruimten. Zo kan iedereen toch nog genieten van verschillende exposities en shows én ook presentaties van verscheidene designercollecties bezoeken.

Een bomvol programma met workshop, masterclasses, exposities, shows en niet vergeten een heleboel feestjes! Zo wordt de Amsterdam Fashion Week op 7 juli in club Panama afgetrapt met een groot feest, met onder anderen een dj-set van Sister Bliss (ex-Faithless).

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*