Samenwerking Jean Paul Gaultier en Coca Cola nadert derde design

De reeds gelanceerde aluminium flesjes...

In april al werd de samenwerking tussen Jean Paul Gaultier en Coca Cola Light gepresenteerd in het kader van de jaarlijkse samenwerking tussen Coca Cola en een bekende ontwerper. We waren gisteren even inde Bijenkorf in Amsterdam om op bezoek te gaan in het speciale Jean Paul Gaultier-café, dat daar tot eind augustus gevestigd is.

Op het moment zijn er twee designs op de markt gebracht, maar vanaf juli zal ook het derde design gelanceerd worden, met ‘tatoo art’-design. We moeten dus nog een keer terug naar de Bijenkorf voor het derde flesje voor onze verzameling. De eerste twee en het speciale ‘Jean Paul Gaultier Coca Cola Light’-glas hebben we al, jullie ook?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*