LINDA.MEIDEN

Linda de Mol heeft het toch maar goed voor elkaar. Haar magazine is één van de bestlopende bladen van Nederland en heeft hiermee al de nodige prijzen in de wacht gesleept. Omdat onder haar lezeressen ook veel jongere meiden te vinden zijn, komt er nu een special gericht op hen.

En het is bijna zo ver: dinsdag 3 juli is het blad te koop in de winkel. Zoals we gewend zijn van LINDA. is het een pittig en spraakmakend magazine met een knipoog. Gaite Jansen poseert in dit nummer in bikini, Roxeanne Hazes doet een boekje open over haar familie en vriendjes en MTV-vj Tess Milne verklapt wat voor beautygeheimen ze heeft.

Oftewel: kopen dat blad op 3 juli!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*