Presentatie Rambler Street Etiquette Spring/Summer 2013 Collectie

Komende vrijdag, 13 juli 2012 vanaf 19.30, presenteert Rambler in Amsterdam de Street Etiquette Spring/Summer 2013 collectie. Verschillende jongeren hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en mooie ideeën bedacht voor volgend jaar zomer. Vanaf 19.00 is de zaal open en exact een half uur later, om 19.30, start een spetterende show en presentatie van deze nieuwe collectie. Na afloop van de show is er tijd voor een drankje in de studio.

Ondanks dat het een openbare show is, is het makkelijk om toch even aan te melden: www.facebook.com…

Het Amsterdamse Rambler is een modemerk dat niet alleen inzet op winst, maar ook op hulp aan straatjongeren. De kleding wordt dan ook ontworpen door jongeren die de relatie met de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen die te verliezen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*