Bas Kosters Amsterdam Fashion Week Preview

Bas Kosters houdt komende vrijdag een matinee als onderdeel van de Amsterdam Fashion Week. Tijdens zijn show zal Bas zijn nieuwste zomercollectie presenteren, genaamd Love Fuck Yeah. Een collectie die gaat over de liefde…

Dat de show anders dan anders gaat worden gaf de de extravagante ontwerper al aan. “Ik besloot dat het tijd was voor verandering. De vorige shows waren altijd een groot spektakel, maar deze keer zal de sfeer compleet anders worden. Verwacht niet dat het een stille en rustige gebeurtenis zal zijn, maar het zal anders zijn”.

Veranderingen zullen ook in de collectie zichtbaar zijn, want Bas besloot om zich meer te richten op couture. “Mijn vorige collecties waren altijd zeer prêt-à-porter, maar soms kan dat overkomen als te commercieel. Daarom hebben we nu meer unieke stukken toegevoegd. Met hen kan ik echt laten zien wat ik voor sta.” , aldus Bas.

Wij zijn erg benieuwd, maar tot die tijd moeten we het met een kleine preview doen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*