Doutzen Kroes haalt mooi bedrag op voor Dance4life

Voor de twaalfde editie van Sensation afgelopen weekend in Amsterdam sloegen het Amsterdamse dansfeest en de stichting dance4life opnieuw de handen ineen. Er werd maar liefst 341.936 euro opgehaald voor de organisatie die wereldwijd jongeren voorlichting geeft over seks, hiv en aids.

Doutzen Kroes, ambassadrice van dance4life, bood voor 25.000 euro exclusieve tickets aan voor een Victoria’s Secret-show. Het topmodel laat weten het ‘heel gaaf’ te vinden dat ze dit mocht doen: “Het is zo bijzonder dat Victoria’s Secret dit aanbiedt aan een goed doel, want dat gebeurt normaal nooit. De veiling is elke keer weer een groot succes. Dat maakt me zo trots”, aldus Doutzen.

Bekijk hier het filmpje: www.shownieuws.tv…

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*