Who want’s to be a Fietshionata?

Niet alleen Coca-Cola gaat samenwerkingen aan met beroemde designers, fietsenmerk Cortina ook! Nee, niet zoals Batavus en Hermès eerder al deden met een speciale fiets, Cortina is een samenwerkingsverband aangegaan met designer Michael Barnaart van Bergen voor een collectie van fietsen waarbij de designer vijf outfits bij heeft ontworpen die er perfect bij matchen. Cortina richt zich sinds 2006 op lifestylefietsen en gaat nu dus gaat fietsen combineren met mode. Vorig jaar gingen ze al een samenwerkingsverband aan met Lief!, nu pakken ze het een stuk serieuzer aan. “Ik heb de persoonlijkheid van elke fiets naar een outfit vertaald”, aldus Barnaart van Bergen, die in het verleden al bekende Nederlanders als Stacy Rookhuizen en Caro Emerald kleedde. De samenwerking is onderdeel van de fashion-campagne van Cortina.

Match?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*