Bloemen houden van mensen, Dior houdt van bloemen

Overdaad schaadt zeggen ze altijd. In de mode-wereld gaat het echter niet helemaal op, zo blijkt nu weer. Vorige week werd al een jurk gepresenteerd met 50.000 gummy-bears en ook op de openingsavond van de Amsterdam Fashion Week bleek dat 300 GSM’s tot een aparte creatie gevormd kunnen worden. Christian Dior weet dit echter allemaal te overstijgen, door voor de eerste show van Raf Simons maar liefst een miljoen bloemen te gebruiken als wandversiering. Tientallen mensen zijn dagenlang in de weer geweest om de wanden van de zalen te behangen met oase, verstevigd met kippengaas, en daaroverheen verschillende bloemenbehangen in rood, wit, blauw, geel en veelkleurigheid.

Het kan een beetje overdreven worden genoemd, maar het resultaat was oogverblindend!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*