De zusjes Spijkers brengen het circus naar de catwalk

Ook de zusjes Spijkers toonde hun nieuwe collectie op de AIFW. Het thema van de vijfde SIS by Spijkers en Spijkers was ditmaal ‘I am in training, don’t kiss me’.
De collectie is heel typerend voor het Arnhemse ontwerpersduo. Veel grafische elementen en verwijzingen naar de surrealistische fantasiewereld van het circus uit de jaren twintig stonden centraal in de S/S 2013 collectie.

Zo zagen wij driehoeken, strepen, ruiten en cirkels die naar clowns, koorddanseressen, trapeze artiesten en circusdieren verwezen. Luchthartige rokken, jurken en tops met gestreepte breisels en contrasterende boorden werden afgewisseld met prints op zijde en katoenen voile. En last but not least: Hun eigen hond tippelde ook vrolijk mee..so lovely!

Bekijk hier een filmpje van de show.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*