River Island strikt Rihanna

Rihanna gaat maar door en door en lijkt helemaal haar weg gevonden te hebben in fashionstad Londen. Naast dat ze op de Engelse televisie een fashion designerswedrijd gaat presenteren, gaat ze nu ook zelf kleding ontwerpen.

De wulpse zangeres heeft een deal gesloten met één van de succesvolste kledingketen van Engeland: River Island. Beiden zijn ze erg enthousiast over de samenwerking en verheugen zich op het ontwerpen van de S/S 2013 collectie.

“We voelen ons vereerd dat we het eerste modelabel zijn dat op deze manier met Rihanna mag samenwerken. Rihanna is een stijlicoon; van street tot chic; ze geniet van mode. Zodra we de samenwerking met haar begonnen, wisten we dat dit een perfecte match zou zijn. Rihanna zal de collectie ontwerpen en wij zullen onze mode-ervaring met haar delen om een serie kledingstukken te maken die haar fans te gek zullen vinden”, aldus de woordvoerder van River Island.

Ook Rihanna zelf kan haar geluk niet op: “Ik wilde al langere tijd een eigen collectie ontwerpen. River Island is hiervoor de perfecte partner. Samenwerken met een Brits familiebedrijf trok me ook heel erg. Ik vind Londen erg inspirerend en River Island houdt ervan op een speelse manier met mode om te gaan. Ik kijk er naar uit met hen samen te werken en iets heel bijzonders te creëren.”

Wij zijn erg benieuwd aangezien River Island één van onze favoriete merken is…

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*