Ruik de geur van papier…

Ontwerper Karl Lagerfield breidt zijn imperium uit en is een samenwerking aangegaan met Wallpaper magazine. Het gaat deze keer om een wel heel bijzonder project; Hij gaat een parfum creëren met een papierengeur…

Voor de geur zelf heeft Lagerfield niet heel veel moeten doen. Wel heeft hij het ontwerp van de verpakking gemaakt en de naam van het parfum bedacht.

Het geurtjes zal ‘Paper Passion’ heten en wordt verkocht in een heus boek als verpakking, waarin essay’s staan van ,natuurlijk, onder andere Karl Lagerfield zelf. Zo schrijft hij op een bladzijde in de verpakking: ‘Beautiful paper is for me the top of luxery’.

Dat Karl lyrisch is over het concept blijkt toen hij vertelde dat hij een papierfreak is. “Touching perfect paper has something sensuous about it. It’s a physical passion. I cannot live without paper.”

Wanneer je interresse hebt in het parfum, kun je het hier www.steidlville.com… online kopen. Ook kan je het geurtje in een aantal concept stores, boekwinkels en parfumeries vinden voor de prijs van 85 euro.

Persoonlijk vind ik het één van de lekkerste natuurlijke geuren die er bestaan en ruik dan dikwijls aan een de bladzijden van een boek…. Ik ben benieuwd!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*