Shakira komt met Elixir

De mooie Shakira komt met een nieuwe parfum en wel ditmaal voor de jongere meiden onder ons. Het frisse geurtje zal Elixir, Elixir gaan heten en bevat een tal aan ingredienten. Zo heeft de zangeres onder andere gekozen voor witte peper, neroli, een hart van fresias voor de topnoten. Voor de drydown bevat het geurtje bijvoorbeeld amber, suikerriet en witte cederhout.

Het flesje ziet er uit als een klassieke apotheekfles met helder glas en een goudkleurige hals. De Colombiaanse kunstenares Catalina Estrada heeft het ontwerp van de buitenkant van de verpakking op haar genomen. Een prachtig plaatje met bladeren, vogels en tranen op een lichte achtergrond.

De campangefoto is geschoten door Jaume de Laiguana, waar je de beeldschone Shakira kan bewonderen in een sexy maxi-skirt in het romantische Marokko.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*