1 miljoen voor chique borsten

Vorig jaar kwam Victoria’s Secret met een wel heel speciale BH, namelijk één die boordenvol diamanten, parels en edelstenen zit. Deze turquoise ‘the Fantasy Treasure Bra’ kostte maar liefst 2,3 miljoen euro.

Nu zal een bedrijf in Michigan USA wel gedacht hebben:”Dit kunnen wij ook!” De Victoria’s Secret beha heeft er namelijk een concurrent bij, want het bedrijf maakte een bustehouder die voor 1 miljoen dollar de verkoop in gaat.

Waarom deze beha zoveel mag kosten? Welnu, het bestaat uit 500 karaat aan diamanten die verspreid zijn over een 18 karaat gouden vorm die 750 gram weegt. Veertig mensen hebben een jaar lang aan deze bijzondere bra gewerkt en wanneer je deze zou willen dragen moet je er wel aan denken dat je dan de hele dag een kilo beha om je lijf hebt.

Zou jij een miljoen dollar neer willen tellen voor een beha? Wij haken deze keer maar even af.

Bekijk de foto.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*