Fashion voor sporters

De echte fashionata kijkt vaak met een afkeurende blik naar trainingspakken of andere, in hun ogen, slobberkleren. Toch wil vrijwel iedere vrouw een mooi figuur en een gezond lichaam. Om dat te krijgen (en te houden) is het toch nodig om zo eens in de zoveel tijd naar de sportschool te gaan, of zelf de rondjes om de kerk te fietsen of te joggen. En daarbij willen ze er natuurlijk niet zo uitzien dat ze afkeurend naar zichzelf kijken. Een mooi en stijlvol trainings-outfit is daarbij een must en natuurlijk willen we ook nog eens die schoenen aan onze voeten waarmee we toch de blits maken.

Gelukkig heeft Nike weer een nieuwe lijn en oh, hierbij hoef je niet bang te zijn te worden uitgelachen door je vrienden.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*