Mooie Ashley Green voor DKNY

DKNY schoot een nieuwe campagne voor de herfst/winter 2012. En wat voor één! Actrice Ashley Green was al enkele seizoenen het gezicht van DKNY, maar nu straalt ze als nooit tevoren. In de campagne is ze te zien als een stijlvol stadsmeisje.

It-girl Olivia Palermo leende haar vriend, model Johannes Heubl, speciaal voor de shoot uit aan Ashley Green – hoe lief! Fotograaf Peter Lindbergh heeft de serie geschoten. Hij wilde het leven van een uptown girl in de stad weergeven. Een prachtig leven, als je het ons vraagt​​…

Bekijk de foto’s

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*