Stapt Karl Lagerfeld af van modellen?!

Elke held heeft een oorsprong en zo ook Mon Shu Girl – het geanimeerde mascotte van Karl Lagerfeld. Shu Uemura werd verwekt nadat Lagerfeld een shok van inspiratie kreeg door het zien van een stapel van kleurrijke oogschaduw van het merk Shu Uemura. In ieder geval dat is wat er gebeurd is in de video hieronder: een cartoon-versie van de ontwerper begint het karakter te schetsen, die tot leven komt zodra ze wordt ingekleurd met Shu Uemura producten die Lagerfeld gebruikt voor zijn real-life illustraties. Het Shu meisje gaat dan aan boord van een ruimteschip – vermoedelijk om het woord over de samenwerking tussen Karl en Shu Uemura te verspreiden. De producten zullen vanaf november wereldwijd, op ruim 400 plaatsen, en online verkrijgbaar zijn.

Bekijk hier het leuke filmpje!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*