Naaktfoto’s van ‘Angel’ Miranda Kerr opgedoken

Je kent het vast wel; Je hebt in het verleden iets gedaan waarvan je achteraf denkt ‘waarom?’. Dat zal Victoria’s Secret model Miranda Kerr nu ook wel gedacht hebben. Oké dat het leven van een model niet altijd even leuk is snappen we best, maar om nou helemaal uit de kleren te gaan voor een shoot, omdat je verder wilt komen in het modellenwereldje? Dit deed Miranda in het beginstadium van haar carrière.

Op het internet zijn nu foto’s van het model opgedoken waarin ze meer laat zien dat ooit tevoren. Haar naakte lichaam is ingeolied en op de foto gezet door fotograaf Laurent Darmon. Haar borsten en billen zijn gewoon volop in beeld te bewonderen… Wat zal manlief Orlando Bloom van het uitlekken van de beelden vinden?

Bekijk hier de foto’s

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*