Ga voor de gekleurde jeans

Gekleurde jeans: de nieuwe trend voor de herfst. Blauwe jeans zijn misschien wel de meest beroemde en traditionele broeken, maar voor het komende koude seizoen gaan we volop voor kleur. Of het nu een rode of aardse herfst kleur is, de gekleurde jeans zijn hoe dan ook een waardevolle investering voor je garderobe.

De blauwe jeans zijn beroemd geworden als werkkleding en ze waren een symbool van de jongerencultuur en de opstand in de jaren 1950 en ’60. Ze zijn bezongen door Neil Diamond tot en met Lana Del Rey, maar hoe graag we de blauwe jeans ook zien gaan we in de herfst voor kleur!

Kijk maar mee welke kleuren je, voor het aankomend seizoen, in je kast zou moeten hebben.

Aardetinten

In tegenstelling tot de neon en pastel kleuren van de lente en zomer gaan we nu voor de herfst tinten. Ga voor organische, aardse tonen die hun oorsprong kent uit de natuur: mosgroen, zandachtige neutrale tinten, klei en roest tinten.

Bourgondië

Bourgondië: marineblauw, chocoladebruin, bos groen, en kobalt. Ook alle wijnachtige tinten zullen het goed doen, ga bijvoorbeeld voor een mooie paarse kleur.

Heldere rode jeans

Ga voor kardinaal rood tot rijke terracotta.

De gebloemde jeans

Een andere belangrijke trend voor het seizoen is het mengen van denim jeans met patronen en prints. Vooral bloemen doen het goed..

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach