Fashionshow in de slotceremonie van de Olympische Spelen

De openingsceremonie van de Olympische Spelen was al één groot feest, maar de slotversie ervan, die op 12 augustus plaats vindt wordt waarschijnlijk nog veel spectaculairder. Zo gaan de Spice Girls voor het eerst sinds jaren een optreden geven in ontwerpen van de Britse designer Giles Deacon.

Eerder was al bekend gemaakt dat er een aantal topmodellen hun opwachting maken in een modeshow. Deze dames staan ook het september nummer van de Britse Vogue. Guess what?! Ze dragen op de beelden de outfits die ze zullen aanhebben op de catwalk. Nick Knight schoot de beelden van Kate Moss, Lily Cole, Lily Donaldson, Karen Elson, Jourdan Dunn, David Gandy, Georgia May Jagger and Naomi Campbell.

Bekijk hier de foto’s en weet wat je aankomende zondag te wachten staat.

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*