Colcci komt met een topless Alexandra Ambrosia en een sexy Ashton Kutcher

Terwijl de herfst campagnes binnen druppelen, komt het Braziliaanse merk Colcci met hun lente / zomer 2012-2013 met reclame aan. En deze is niet één van de minste. Met een sexy topless Alessandra Ambrosio en een onstuimige Ashton Kutcher pronken zij met hun nieuwe beelden.

Hoewel Kutcher dol gelukkig is met Mila Kunis, heeft hij wel een geweldige chemie met Ambrosio. Ze ziet er dan ook wel ongelooflijk uit en dat terwijl ze onlangs bevallen is van haar zoon, Noah Phoenix.

Bekijk hieronder de ‘behind the scenes’ video van hun campagne shoot.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*