Maak je eigen Dolce & Gabbana hoofdband

We konden het zelf ook niet direct geloven, maar de haarband komt weer helemaal terug. Met dank aan Dolce & Gabbanna en dat inspireert natuurlijk tot het maken van je eigen Dolce & Gabbanna-achtige haarband. Een stuk goedkoper en net zo leuk als op de catwalk van de herfstcollectie ’12.

Wat je nodig hebt is een oude simpele zwarte stoffen haarband. een paar parelkettingen in verschillende maten, verschillende maten zwarte en heldere ‘diamant’-steentjes, enkele goudkleurige kralen en natuurlijk textiellijm.

Knip de parelkettingen door om gemakkelijk en goedkoop een potje parels te krijgen. Mix deze gerust door elkaar. Doe één voor één een druppel lijm op de parels en plak deze strak tegen elkaar aan beide zijkanten van de hoofdband tot de zijkanten bedekt zijn. Druk de parels stevig aan en houdt ze enkele seconden vast tot je zeker bent dat de lijm goed pakt.

Bovenop mix je parels, kralen en steentjes door elkaar, waarbij je eigenlijk geen fouten kan maken. Een rommeltje is goed, want zeker Dolce en Gabbanna werkt volgens het pricipe: Meer is beter! Klaar, hoe gemakkelijk kan het zijn!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*