Dit droegen de Spice Girls tijdens de reünie op de Olympische Spelen

De Spice Girls zouden één van de veelbelovende reunies zijn van de afgelopen tijd. Ze kwamen voor het eerst in vier jaar weer bijeen voor hun optreden in de slotceremonie van de Olympische Spelen 2012 in Londen. Het prachtige vijftal reed, op het Engelse vlag gemaakte podium, in met lampjes bezette Mini Coopers en voerde een medley van ‘Wannabe’ en ‘Spice Up Your Life’. ‘Posh, Ginger, Baby, Sporty en Scary’ schitterenden in hight fashion versies van de kenmerkende Spice kostuums.

Victoria Beckham in Giles Deacon

De Britse ontwerper nam, natuulijk, als basis de Posh look en maakte het meer eigentijds met lagen van ruches en een gigantisch sleep die achter haar wapperde in de wind.

Geri Halliwell in Suzanne Neville

Geri kwam niet in een Engelse vlag jurk die ze zo beroemd maakte tijdens haar tijd bij de Spice Girls, maar deze rode strapless jurk door Suzanne Neville heeft wel een detail van de vlag. De jurk is afgewerkt met gouden accenten: glitter enkellaarsjes en een sprankelende tiara.

Emma Bunton in Maggie Cooke

Hoewel ze niet in een babydoll-achtige silhouet aan kwam, waarmee ze er in de jaren ’90 uit sprong, droeg ‘hot pink’ Emma een mini jurk van Maggie Cooke die nog steeds erg passend was bij haar Spice persoonlijkheid. De snoep-gekleurde jurk had grote glitter schouders en een super laag gesneden hals, dus een meer volwassen interpretatie van de Baby Spice.

Melanie Chisholm in sport style

Mel C maakte met deze witte jumpsuit gebruik van de sportieve trend in de haute couture. Met een racerback hals, aan de zijkant een split, en grote broekspijpen was Sporty Spice een voorbeeld van de avondkleding trend die geïnspireerd is op atletische sporten. De zilveren wedges maakte het geheel helemaal af!

Melanie Brown in Zuhair Murad

Mel B was de luipaard-print koningin en ze zette dit voort in een mooie catsuit. Scary’s Olympische Spelen outfit was strak en glanzend goud. De body is met fijne handwerk gemaakt door de Libanese ontwerper Zuhair Murad. Met een outfit als deze is er natuurlijk weinig behoefte aan accessoires, zodat Mel al helemaal af was met een paar mooie gouden pumps. Ow, en haar wilde haren of course…

En voor jullie nog een clipje van het optreden van de Spice Girls om je memories mee op te halen!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*