Dit zegt je beha over je

Vrouwen die dachten dat ze zomaar een lingeriesetje meenemen tijdens een winkeltochtje, hebben het volgens de winkelketen Debenhams goed fout. Zij beweert namelijk dat de kleur van je lingerie veel over jezelf vertelt.

72% van de vrouwen kiest tegenwoordig voor een vleeskleurig lingeriesetje. Dat komt voornamelijk door bekendheden als Katy Perry en Eva Mendes, die te kennen gaven verzot te zijn op de kleur. Vrouwen die een vleeskleurige beha dragen is open, nuchter en natuurlijk.

Kies je eerder voor een rode beha dan ben je passioneel, energiek maar ook wat humeurig. Roze staat voor romantiek en een zachte persoonlijkheid maar ook iemand die erg afhankelijk kan zijn. Zwarte lingerie is dan weer het kenmerk van een pittige dame, die haar zwoele kant niet onder stoelen of banken steekt. Terwijl wit nog steeds voor het maagdelijke staat. Dit zijn vrouwen zonder al te veel ervaring die nog in onschuld geloven. Maar ze zijn ook leergierig in bed.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*