Jeans voor groot geschapen mannen

Er zijn mannen die het aandurven om met een skinny jeans de deur uit te gaan en wij moedigen dat alleen maar aan! In Nederland komen we het niet zo vaak één tegen, maar in Engeland is de skinny jeans voor de man een grote must have. Maar wat nou als je groot geschapen bent en zelfs last krijgt van je middelste been als je een normale broek draagt?

Het merk ‘The Hot Child’ biedt de uitkomst. Zij ontworpen een spijkerbroek die speciaal voor mannen is met een groter geslachtsorgaan dan normaal. In ‘The Junk Jeans’ is extra ruimte voor het zaakje gemaakt en de broek biedt zelfs extra ‘ondersteuning’ dankzij een soort zakje wat aan de binnenkant van de broek zit. Een onderbroek dragen zou niet nodig zijn (uhmz…).

Een bijkomend voordeel: de ‘package’ komt door de broek duidelijk in beeld. Alsof dat nog niet genoeg is zitten er allemaal knoopjes aan de buitenkant van de jeans waar normaal de rits zit. Het ‘kijk hier’ effect neemt daardoor nog extra toe…

Bekijk de jeans hieronder.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*