Nog grotere borsten voor Lara Stone

Calvin Klein ontwierp de ‘Push Positief’ bh en daar hoort natuurlijk een campagnefoto bij. Ze strikten niemand minder dan Nederlands trots Lara Stone. Heel leuk nauurlijk, maar wie deze schone een beetje kent, weet dat zij goed bedeeld is met een grote boezem. Niet echt inspirerend voor het vertrouwen in het product voor degenen die minder gezegend zijn… En al helemaal omdat het over een push-up beha gaat. Maar goed, de bh is gemaakt in een unieke vlindervorm met zachte cups, is voor elke lichaamstype en zullen beschikbaar zijn in de maten 70A t/m 85D.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*