Lady Gaga zet nog meer drama in bij lanceren parfum

Fans van Lady Gaga kunnen het allereerste parfum ‘Fame’ van de zangeres al twee weken voor de officiële lancering vastkrijgen. Het goedje wordt namelijk tijdens de nacht van 31 augustus via een VIP-avond gelanceerd.

In New York mogen fans van de zangeres zich op een acte de présence van de dame zelf verheugen, dat zit er voor de Belgische aanhangers niet in. Al krijgen zij ook een exclusieve preview. Twee weken voor de officiële lancering, het parfum gaat de markt op op 13 september, is er in de Brusselse vestiging van Planet Parfum op 31 augustus een ware VIP-avond organiseert met hapjes en een dj. Precies om middernacht gaat de verkoop van het parfum dan van start.

Bekijk hier alvast het dramatische campagnefilmpje.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*