DIY: van oud t-shirt naar trendy metallic top

Zoals we jullie al eerder lieten weten komt de metallic trend het aankomende seizoen weer helemaal terug. Deze zomer zagen we de kleuren al gedetailleerd terugkomen, maar in de herfst mag het lekker helemaal over de top. Om je alvast een beetje voor te bereiden op deze trend hebben we voor jullie een leuke tutorial die jullie thuis alvast op een oude t-shirt kunnen uitproberen. Ook leuk; Probeer het eens op een kraag van een blouse of alleen de puntjes van je kraag… Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dus wees creatief!

Succes!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*