Winnende collectie Stine Riis voor H&M

De collectie van Stine Riis, de eerste winares van de H&M Design Award, ligt binnenkort in de rekken. De geselecteerde stuks uit de winnende designer collection zijn vanaf 20 september verkrijgbaar. Riis en H&M maakten samen een campagnevideo om de collectie te promoten.

De 28-jarige Deense Stine won de H&M Design Award 2012 in februari. Zo kreeg ze als beginnend modetalent de kans om samen het het H&M design team geselecteerde items uit haar winnende collectie te creëren.

De designercollectie wordt door kenners beschreven in de H&M-video. Riis’ stijl is volgens hen minimalistisch, futuristisch en elegant, maar vooral heel draagbaar.

De collectie van Riis voor H&M wordt 17 september voorgesteld tijdens de fashion week in Londen. Drie dagen later ligt de samenwerkingslijn in geselecteerde winkels in Duitsland, Zweden, Denemarken, Nederland en België. Goed nieuws voor de online shoppers want ook via de website van H&M zullen enkele geslecteerde designer stuks te scoren vallen.

Bekijk hieronder de video van Stine Riis voor H&M.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*