Dochters zetten werk Kaat Tilley verder

Rebekka en Epiphany, de twee dochters van Kaat Tilley, gaan op een bijzonder oprechte manier om met de dood van hun moeder. Zo zetten ze het werk van de gerenommeerde modeontwerpster verder.

Kaat Tilley zou de feeërieke kostuums van de musical Peter Pan voor haar rekening nemen. Maar die pakken waren nog niet klaar toen Tilley plats overleed. Dus hebben haar dochters kranig de laatste pasbeurten opgevolgd en zo een van de laatste projecten van Kaat Tilley tot een mooi einde weten brengen.

“Zo schoon, hoe mama’s tekeningen hier tot leven komen”, aldus de dochters in een krant van De Persgroep. Ook de andere projecten die nog op het lijstje staan zullen door Epiphany en Rebekka worden afgehandeld, zoals de JBC-collectie en de outfits voor Thomas Cook. Epiphany is zelfs begonnen met het ontwerpen van haar eigen lingerielijn.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*