Halle Berry ontwerpt schoenencollectie voor Van Haren

De Hollywood-ster toont vanaf 17 september haar nieuwste collectie 5th Avenue by Halle Berry.

Ze loopt door de straten van New York, achtervolgd door twee duistere types. Ze vlucht haar hotelkamer in, doet de deur op slot en besluit via het raam te ontsnappen. Maar dan valt haar oog op een paar schoenen. De belagers is het bijna gelukt om de kamer binnen te dringen, maar toch vindt ze de schoenen te verleidelijk om te laten liggen. En ook een paar rondslingerende hoge hakken kan ze niet weerstaan! Als dat maar goed afloopt. De regisseur verschijnt op het toneel. Zo had hij zich de vluchtscène niet voorgesteld. Het script omschrijft dat Halle Berry onmiddellijk uit het raam klimt en haar schoenen links laat liggen. Alles wat ze daarop kan zeggen: “I love these shoes!”.

Halle Berry is vanaf dit najaar te zien in een nieuwe tv-commercial van vanHaren, waarin zij haar nieuwe 5th Avenue collectie showt. De tv commercial is zowel in Nederland te zien, als ook in andere Europese landen te zien waar moedermaatschappij Deichmann is gevestigd.

Stijlmix
De 5th Avenue Collection by Halle Berry bestaat dit najaar uit ongeveer 40 modellen. Van trendy sleehakken en glamorous high heels tot stoere veterboots. Bijpassend tref je een paar tassen aan in haar collectie. Geen wonder dat Halle Berry alles om haar heen vergeet.

Halle Berry toont dat er volop mag worden gevariëreerd met stijlen dit seizoen. Een leren hotpants gecombineerd met een zijden blouse met strik langs de hals: elegant versus sexy. Een gebreid vest is lekker warm, maar zorgt ook voor een casual touch. De grijze suède veterboots geven een speelse twist aan haar outfit. The little black dress ooit ontworpen als avondjurkje, verschijnen nu ook tijdens daylight. Halle Berry matcht de dress bijvoorbeeld met een breed-gerande vilten hoed, dé accessoire van dit najaar. Een sleehak in warme herfsttint eronder en de najaarstijl is compleet.

Alle 40 modellen van de 5th Avenue Collection van Halle Berry zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer en zijn geprijsd van 29,90 tot 79,90.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*