Tweede ronde voor ‘Dutch Fashion Meets Marrakech’

Nederlands aanstormend modetalent, creaties met allure en een toplocatie; dat is waar Dutch Fashion Meets Marrakech 2013 (DFMM) allemaal om draait. De laatste casting voor de ontwerpers van dit internationale fashionevenement vindt plaats op 19 september 2012 in Tilburg. Dan moet eindelijk duidelijk worden welke ambitieuze modetalenten de fashionstad Marrakech mogen sieren met hun collectie tijdens de tweede editie van Dutch Fashion Meets Marrakech op 9 februari 2013.

DFMM is een samenwerkingsverband tussen My Residence Marrakech en Safi Events. Tijdens de eerste casting op 16 juli 2012 beoordeelden juryleden Kamalia Creations en Siham Tib het werk van verschillende veelbelovende designers. Uiteindelijk verdienden Lyron Martina, Marit Visser en Othman Khamlichi als eerste ontwerpers een plek in de fashion show. De laatste casting voor ontwerpers vindt plaats op 19 september 2012 bij Fontys, Prof. Goossenslaan 1-05 in Tilburg. Wederom is het toegankelijk voor iedere enthousiaste, ambitieuze modeontwerper met een uitgesproken eigen stijl. Die dag zullen Kamalia Creations en Siham Tib als jury fungeren. Aanmelden kan tot en met 17 september 2012 door een motivatiemail met portfolio te sturen naar info@dfmmshow.com….

In de nabije toekomst zal het DFMM team ook modellen, visagisten en haarstylisten casten. Nadere informatie hierover volgt nog. Om volledig op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent DFMM 2013 is het vooral zaak om de Facebookpagina van Dutch Fashion Meets Marrakech te volgen. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@dfmmshow.com… voor meer informatie over een bezoek aan deze unieke, spetterende modeshow in één van de meest idyllische stad ter wereld.

Tot nu toe bestaat de jury voor de finale op 9 februari 2013 te Marrakech uit topontwerpers als Max & Jan, Said Mahrouf en Kamalia Creations. Tijdens de tweede editie van Dutch Fashion Meets Marrakech 2013 laten de finalisten in vier rondes hun collectie in de thema’s Casual, Cocktail, Night Gown en Total Moroccan zien

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*