Dure papieren zak van Jill Sander uitverkocht

De papieren zak, door ontwerpster Jill Sander voor een bedrag van maar liefst 185 pond op de markt gebracht, is drie weken na de introductie, compleet uitverkocht. De voor mannen ontworpen zak, gedragen tijdens de modeshow van Jill Sander in januari, is daarmee de duurste papieren zak ter wereld gebleken. De kleinere versie van de ‘Vasari’, zoals de zak heet, kost 175 pond en is nog niet uitverkocht.

De uitverkochte zak is het bewijs dat het voor velen niet uitmaakt hoe een ontwerp er uit ziet, of hoe deze is gemaakt. Het dragen van de naam van een bekend ontwerper is blijkbaar belangrijker dan hoe of wat het item is.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*