Win een modeweekend Groningen – Milaan

Ben jij een modebeest in hart en nieren? Ben jij dol op Italiaanse modemerken, maar geniet je net zo veel van mode van Hollandse bodem? En zou je dolgraag een lang weekend naar Groningen en Milaan willen? Doe dan mee aan deze actie waarmee je een compleet modeweekend naar Groningen én Milaan voor twee personen kunt winnen!

Op 2 september vindt de allereerste editie van de Groninger Modeparade plaats: een combinatie tussen een modeparade en –show. Modellen zullen de stad als hun catwalk gebruiken om te eindigen op de catwalk in hartje Groningen, op de Grote Markt, met onder andere een show van Jan Boelo. Reden genoeg om de Groningse modesfeer eens te proeven toch?

Modeweekend Groningen-Milaan
Daarom maak jij nu kans om samen met je beste vriendin een weekend vol mode te winnen in Groningen en Milaan! Wat staat je te wachten? Op donderdagavond word je met cocktails ontvangen door de best geklede man van Nederland: Felix Maginn. Daarna geniet je van een heerlijk drie gangen diner in een gezellig stadscafé-restaurant nabij de Grote Markt. Je overnacht in een luxe hotel in het centrum van Groningen, waar een fashionpakketje voor je klaar ligt. De volgende ochtend mag je voor €100 per persoon winkelen bij Paris2day.

Diezelfde dag vlieg je om 15.10u met Ryanair vanaf Groningen Airport Eelde naar Milaan. Daar overnacht je van vrijdag tot en met zondag in een hotel en vlieg je maandag om 10.45u weer terug naar Groningen.

Zo doe je mee 
Om dit heerlijke modeweekend te winnen, moet je ons eerst wel overtuigen… Dat doe je door te vertellen wat jouw allergrootste modeflater ooit was en waarom jij nu een herkansing verdient in Groningen en Milaan. Je kunt je modeflater insturen via de speciale actiepagina op de website van Telegraaf Vrouw.

De actie loopt tot 13 september.

Let op:

 • Deze prijs is persoonlijk en dus niet overdraagbaar
 • Deze prijs is niet te verzilveren voor geld
 • De datum van dit weekend wordt bepaald nadat de prijswinnaars bekend zijn, maar zal plaatsvinden in de maanden september of oktober 2012.
 • Vliegtijden onder voorbehoud van wijzigingen
 • Vliegreis met handbagage tot maximaal 10 kg per persoon
 • Hotel in Milaan o.b.v. logies
 • Deze prijs is exclusief transfer van en naar de accommodatie en verzekeringen

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • email
 • NuJIJ
 • Print
 • del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Bloglines
 • eKudos
 • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*