Win je aankoop terug bij Zalando

Zalando basketSinds deze week is de nieuwe commercial van Zalando te zien op tv en om dit extra onder de aandacht te brengen hebben ze een speciale actie opgezet. Gedurende de periode 3 september tot en met 1 oktober maak je kans op een kortingsvoucher t.w.v. je bestelling. Deze actie is te vinden op: www.zalando.nl/winwinkelwaarden/….

De schoenenmerken Marco Tozzi, Sketchers, Mustang, Taupage, Seven Seconds en Gabor zijn momenteel erg populair bij Zalando. Ook de kledingmerken edc by esprit, st-martins, Vero Moda, G-Star en Smash doen het ontzettend goed. De meest populaire categorieën zijn momenteel: High Heels, Muiltjes & Clogs, Jassen, Ballerina’s, Jurken en Jeans. Doe er je voordeel mee!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*