Meer penis dankzij nieuw ondergoed

Mannen die zich schamen om de grote van hun edele delen, kunnen nu voor een visuele illusie kiezen dankzij de nieuwste onderbroeken van het Britse M&S.

Vrouwen dragen corrigerend ondergoed om hun buikje en dikke billen weg te moffelen, en creëren een extra cupmaat dankzij voorgevormde beugels. Maar voor mannen leek de ondergoedmarkt lange tijd geen oog te hebben. Totdat M&S met een heel gamma vernieuwend mannenondergoed op de proppen kwam.

Britse mannen kunnen nu kiezen voor een onderbroek die hun billen voller maakt, maar kunnen ook vooraan wat meer volume creëren met een speciale opvulling. Volgens de makers van M&S vergroot de zichtbaarheid van het lid dankzij de onderbroek met zo’n 38%.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*