Werk mee met MaxaFashion

MaxaFashion is een van de snelst groeiende Fashion-sites van Nederland en dat willen we blijven. Vele honderden, soms duizenden, bezoekers per dag lezen het laatste modenieuws, de leukste tips en trends en onze tips om dagelijks te dragen. Om dit goed te blijven doen, zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die het leuk vinden om hun tips te delen, laatste nieuws te schrijven, of andere items toe te voegen op MaxaFashion.

Naast dat het een leuke aanvulling is op je C.V. is het natuurlijk erg leuk om te doen! Nee, rijk zul je er, net als wij, niet van worden, maar een rijke ervaring kunnen we natuurlijk wel bieden! Leuk voor mode-studenten, maar ook voor ieder ander die gewoon net als wij helemaal into fashion is. De enige vereisten zijn een leuke (foutloos Nederlandse) schrijfstijl en natuurlijk een gevoel voor mode.

Zin gekregen? Mail ons: hr@maxafashion.nl…

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*