Lady Gaga zet tatoeage bij lancering parfum

Lady Gaga is en blijft excentriek. Bij de lancering van haar eigen parfum ‘Fame’ heeft de zangeres een tatoeage op haar achterhoofd laten zetten. De 26-jarige kwam bij de lancering in het Guggenheim museum in New York aan in een grote parfumfles, een beetje refererende aan het grote ei waarin ze al eerder opkwam bij de MTV-Awards.

Het zwarte parfum verliest zijn kleur als het de huid raakt en ruikt naar een mix van geplette abrikozen, saffraan, honingdruppels en de ‘tranen van Belladonna’. Gaga heeft een druppeltje bloed in het parfum verwerkt, waardoor het erg persoonlijk wordt. Volgens Gaga ruikt het geheel naar een dure prostitué. Wie zo wil ruiken, moet op zoek naar een flesje Fame…

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*