Nieuwe lingeriepakjes Victoria Secret voorgesteld

Het is ieder jaar halsstarrig uitkijken naar de nieuwe lingerieshow van Victoria Secret. Wie worden de nieuwe ‘angels’. En vooral: wat zullen ze dragen. Het lingeriehuis licht nu alvast een tipje van de sluier.

Drie getekende silhouetten werden naar de pers gelekt. Wat je mag verwachten: heel wat kleur: goud, paars, rood, blauw, groen en een kerstvrouwenpakje. Voor die speciale, koudere avonden in december op te leuken.

De echte show van Victoria Secret vindt over een maand plaats.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*