Zo krijg je de betoverende ogen van Keira Knightley

Keira Knightley schittert op de nieuwste Vogue-cover, en daarbij vallen vooral haar kapsel, zilveren arm(band) en betoverende ogen bij op. In het begeleidende interview geeft ze haar grootste tip vrij om iedere dag een prachtige oogopslag te hebben.

“Ik gebruik dagelijks een beetje mascara. Maar bij het aanbrengen neem ik wel mijn tijd om het goed te doen. Ik verafschuw die dikke, grote borsteltjes die alle merken tegenwoordig gebruiken. Daarmee krijg je toch een erg nonchalant, niet afgewerkt resultaat vind ik. Klontertjes zijn dan bijna onoverkomelijk. Ik zweer bij een erg klein mascaraborsteltje. Het duurt dan iets langer vooraleer ik mijn mascara netjes heb aangebracht, maar ik kan foutjes snel bijwerken en ieder wimperhaartje echt afzonderlijk aanpakken met een laagje mascara. Zo krijg je pas een afgewerkt resultaat”, aldus Knightley.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*