Gwyneth Paltrow uithangbord Max Factor

Actrice Gwyneth Paltrow wordt het nieuwe uithangbord van het make-upmerk Max Factor. De blondine zal vanaf november in verschillende campagnes te bewonderen zijn.

Paltrow is ook al het uithangbord van het modehuis Boss en Lindex, heeft een eigen kledinglijn en is daarnaast ook nog actrice. Toch heeft ze nog ergens een gaatje gevonden om ook drie verschillende make-up looks van Max Factor te presenteren.

Vanaf november zal Paltrow in die drie verschillende looks in reclamecampagnes, televisiespotjes en printcampagnes te zien zijn. De looks werden bedacht door visagiste Pat McGrath en zouden gebaseerd zijn op het drukke leven van de vrouw als actrice, moeder en zangeres.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*