Kelly Osbourne ontwerpt lijn voor volslanke vrouwen

Kelly Osbourne had ooit zelf een ronder figuur. Daar is nu niets meer van te zien, maar om alle dames die toch nog wat rondingen hebben, een hart onder de riem te steken, gaat de celebrity een eigen plus size-lijn ontwerpen.

“Ik had enorm veel plezier in mijn leven, maar de modewereld lette niet op een dik meisje. Dat is de droevige waarheid. Daarom hou ik zo van vrouwen als Beth Ditto, die hun eigen ding doen met kleding. Daarom zal ik in mijn lijn geen enkel kledingstuk herbergen dat niet ook in de plus size-versie verkrijgbaar zal zijn. Iedereen verdient het om modieus voor de dag te komen”, aldus Kelly Osbourne.

Het is nog niet bekend wanneer de kledinglijn op de markt zal komen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*