Steffen Morrison genomineerd in verkiezing best geklede man van Nederland

Foto (c) Jasper FaberWe mogen hem inmiddels een vriend van de redactie noemen, de sympathieke Amsterdamse zanger Steffen Morrison. Op zijn concerten altijd op en top verzorgd en ook daarbuiten ziet Morrison er altijd piekfijn uit. De collega’s van Esquire, het magazine voor de man met stijl, is dat ook opgevallen en heeft Steffen genomineerd als best geklede man van Nederland. Steffen zelf over de nominatie: “Kleding maakt de man en daarin is stijl de belangrijkste factor. Ik geloof heilig in het feit dat iedereen zijn eigen stijl moet ontdekken en daar vervolgens ook trouw aan blijft. Het is de spiegel van je ziel. Een nominatie van zo’n stijlvolle titel als Esquire is dan ook een cadeau voor mij. Het betekent dat ik er in geslaagd ben een eigen stijl te ontwikkelen.” Stemmen op Steffen kan eenvoudig, opwww.esquire.nl/bgm….

Overige genomineerden zijn Sef, Ronald Plasterk, Arne Toonen en Spinvis. Wij stemmen op Steffen, jullie toch ook?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*